Road to Sultan Muhd IV Stadium (Part I)

Salam Idul Fitri semua,

Rasanya dah lama tak update blog ni. Dah bersawang kot. Dek kerana keterbatasan waktu yang selalu mencemburui, jadi blog ni terpaksa diabaikan buat seketika untuk memberi laluan kepada hal-hal lain yang lebih berkepentingan.

Rasa janggal juga, ketika semua mata tertumpu ke bumi afrika sekitar bulan Jun yang lalu, kawe tak sempat untuk melaungkan seketika waktu untuk membuat sedikit ‘preview’ & ‘review’. Ketika itu kawe sudah berada di Perak. Paling sedu ketika pasukan La Roja tewas mengejut kepada Swiss. Penuh juga Dusun Bay malam tu. Dan yang paling dikenang, tika pasukan sokongan yang muncul juara. Berbaloi juga tersengkang mata turun minum kat ‘Kedai Bawah Pokok’. Jadi tiada apa yang perlu dikesali lagi.

Okay, kita tinggal dulu cerita berbulan-bulan lepas tu. Dah basi pun.

Syawal lalu, kawe bersama kaum-kerabat seramai 4orang telah berkesempatan ke Kota Bharu. Misinya hanya satu, untuk bersama-sama menyokong pasukan ‘Red Warrior’ beraksi.

Masing-masing dressing tak kena tema 'nak tengok bola'. From left : Im, Ayman & Jak. Photos by Joe

Pukul 11 pagi.

Awal2 lagi kami telah diwar-war khabar angin palsu oleh Hazriq Hassan mengatakan tiket telah habis dijual. Kami tetap tenang, dan buat2 tenang.

Bersambung..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s