MSL – Fantasy League

TM Liga Super yang penuh warna-warni. - Bola kat logo tu jer lah!

Liga Malaysia pun dah kick-off minggu lepas, dengan skuad Red Giants membenam skuad Rusa 2-1 pada aksi di Piala Sumbangsih di Paroi.

Bagi peminat setia MSL, khusus nya para wannabe pengurus bola, atau teringin nak jadi “virtual manager”, boleh lah join Liga Fantasi ni, klik sini atau sini.

Siap dalam bahasa 1malaysia. Jadi mudah & senang.

Lepas daftar, join liga tertutup yang dikolai oleh Abam Pit. Masukkan kod ini : LT3259965622010

Maklumat pasal liga fantasi ni, kawe dapat di blog  Maoi aka Abam Pit.

Bagi peminat Red Warriors, jgn lupa untuk memenuhi stadium keramat kita pada mlm ni, utk aksi bertemu skuad Jengking.

*Ingat! Jangan bawa “molotov-molotov” atau yang berkaitan, kita nak pergi tengok bola, bukan nak pergi ber”demo”. Kalau nak ber”demo” juga, demo pakat gih ko Palestin nuh la! Baru jolo!

Ni lah bala-bala tentera kawe pada musim ini, tonggak utama semestinya keeper kawe "Sharbinee - The Unsung Hero".

*Sedikit info : Penyerang kawe merupakan anak jati kelantan, kecuali Indra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s