Football Manager 2009 – Kelantan Facepack

Bagi peminat-peminat tegar game ni pastinya, sila download link di bawah untuk “facepack” pasukan Kelantan “Red Warriors”. Aku mula2 terjebak dengan game ni, setelah my bro perkenalkan pada tahun 1999 lagi iaitu 10 tahun dulu dah dekad 1 dekad dah. Masa tu nama dia “Championship Manager”.

Korang yang belum atau baru nak berjinak-jinak dengan game ni, harap lupakan niat anda, kerana ianya akan membuatkan anda :

  • Mengadap PC purata 6-8 jam/sehari (tapi diramal akan meningkat sampai ke subuh jika asyik menang sokmo).
  • Waktu makan minum korang akan berterabur
  • Awek korang akan selalu merajuk sebab lambat reply sms dia.
  • Buku-buku serta majalah akan kembali¬† berhabuk di rak
  • Paling serius, korang akan mula rabun dan akan mula pakai spek mata.

***

PERCUMA! Facepack untuk Kelantan (Liga Malaysia) untuk FM 2009 – Aku buat sendiri!

Prebiu

Download Link

Klik DISINI!

p/s : Sesiapa ada masalah sila send email ke : skyjuice83@yahoo.com @ Yahoo!M : skyjuice83

2 responses to “Football Manager 2009 – Kelantan Facepack

  1. semangat betul buat facepack..

  2. maoi : buat cikai2 jah. FM2010 dah release ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s