Seberapa pantas

Setelah beberapa bulan kawe menceburi bidang blog kat wordpress ni, akhirnya baru dapat tag yang pertama dari abam pit.

Cara-caranya :

1) Untuk membuat tag ini, sila ke sini.

2) Taip sepantas yang boleh perkataan-perkataan yang terdapat di situ.

3) Sila print screen dan paste keputusan di blog lu.

4) Taglah seberapa ramai pun kawan yang lu suka.

Hasilnya :

speeddemon

Memang sah, kawe tak layak nak apply jadi kerani. Slow sangat!

One response to “Seberapa pantas

  1. takde la slow pun.. ok la tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s