Pro Evolution Soccer 2009

Lionel Messi - Sebagai penghias muka depan untuk versi PCDVD

Kebelakangan ini, minat untuk bermain Game, kembali menusuk kalbu.

Dek kerana kecanggihan kesan efek serta peningkatan mutu dari segi “Gameplay” nya sudah cukup membuatkan aku sanggup melabur sedikit uwang untuk membeli DVD Game untuk PC.

Buat para kaki game, aku ada soalan cepumas buat korang.

Bagi aku, ke2-2nya memang ada enigma tersendiri, korang kena cuba dulu. BTW, secara jujur PES 2009 is da best!

Untuk menambahkan lagi penguasaan korang ke tahap yang lebih optimum, korang kena beli Gamepad. Alaa, harga bukan mahal sangat pun, beli yang original cap ayam pun dah ok!

Kenapa aku main kat PC?

Sebab kat PC kita masih boleh “edit” dan muaturun Patch² yang terkini! Senang & mudah!

David Villa - Yang ni pulak untuk versi PS3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s